Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Silwing/Troja stödjer Movember

Silwing/Troja stödjer Movember

För första året kommer Silwing/Trojas herrar att delta i den årliga Movember-kampen


Movember Pin

Movember Pin

Movember handlar om att ge mustaschen en comeback, ha kul och göra skillnad. Så kallade ”Mo Bros” världen över åtar sig att odla en mustasch i 30 dagar under november och blir levande annonstavlor för Movember. Mustaschen är vårt band, en symbol som leder till samtal, ökad medvetenhet och insamlade medel till förmån för mäns hälsa.

Det finns många sätt att engagera sig. Från att odla en mustasch till att ge en donation. Medan vi lämnar mustaschodlandet till killarna, spelar ”Mo Sistas” en viktig roll för Movembers framgång genom att samla in pengar och öka medvetenheten, och genom att stödja alla Mo Bros i sin närhet.

Vi i Silwing/Troja tycker att detta är en bra och viktig sak och vill gärna vara med och göra skillnad, och vi hoppas att även ni vill hjälpa till. Alla som vill är mer än välkomna att raka sig (det gör inget om man startar sent!), registrera en profil och sedan gå med i vårt team på http://moteam.co/hk-silwing-troja. Om du inte vill, eller kan, skaffa dig en mustasch så kan du istället skänka en slant till vårt team.

Silwing/Trojas herrar har till denna säsong infört ett nytt ”bötessystem” där saker som t.ex. sen ankomst till matcher och träningar etc innebär att man får lägga en viss summa pengar till en böteskassa. Under Movember kommer alla bötespengar att doneras direkt till Silwings Movember-team!


Skälen till att mäns hälsa är i så dåligt skick är många och komplexa. Movember Foundation strävar efter att förändra detta sätt att tänka genom att sätta en rolig twist på en allvarlig fråga. Med mustaschen som katalysator vill vi skapa förändring, ge män chansen och självförtroendet att lära sig prata om sin hälsa mer öppet och att agera.

Som global rörelse för mäns hälsa har Movember Foundation ambitionen att bidra till att förbättra livet för män över hela världen. För oss är framgång att hela tiden flytta fram positionerna på följande punkter:

  • Minskad dödlighet i prostata- och testikelcancer
  • Ökat fysiskt och psykiskt välmående för män som lever med prostata- eller testikelcancer
  • Ökad kunskap hos män omkring de hälsorisker som finns och vikten av att agera för att hålla sig frisk

Movembers hemsida kan du läsa mer om hur Movember Foundation påverkar mäns hälsa.

Populära artiklar