Sponsorer

Handbollsklubben Silwing/Troja behöver dig!

Vad är då HK Silwing/Troja?
Vi är en framgångsrik handbollsklubb som bildades 1949 som  bedriver verksamhet för barn och ungdomar och har ett herrlag i division 1. Vi spelar i Högdalshallen och har idag över 200 aktiva medlemmar. Det vill vi fortsätta med!

Alla intäkter som genereras i klubben investeras oavkortat i verksamheten. Varken spelare, styrelse eller andra funktioner som tränare, materialförvaltare, etc får någon ekonomisk ersättning. Allt bedrivs på ideell basis!

Vi är en förening som förenar bredd med goda resultat. Under senare tid har våra ungdomar bl.a. blivit inofficiella Nordiska Mästare och varit i final i USM. I somras vann våra ungdomslag hela fem klasser i Stockholms största handbollsturnering – Eken Cup.

Vi i Silwing/Troja behöver nu din hjälp att ge ännu fler ungdomar i närområdet en meningsfull fritid istället för att ”hänga på stan”.

Om du kan tänka dig att hjälpa oss så har vi flera olika sponsormöjligheter.

Webbsponsor

Ni anges som ”Webbsponsor” på vår hemsida med logga och länk till er hemsida samt får ett säsongskort till alla A-lagets hemmamatcher.

Pris: 6.000 kr (exkl.moms) / år

Bronssponsor

Ni anges som ”Bronssponsor” och får logga och länk till er hemsida på vår hemsida. Dessutom får ni tre säsongskort till alla A-lagets hemmamatcher, möjlighet till tryck på representationslagens dräkter, plus er logga i våra matchprogram.

Pris: 10.000 kr (exkl.moms) / år

Silversponsor

Ni anges som ”Silversponsor” och får logga och länk till er hemsida på vår hemsida. Dessutom får ni fem säsongskort till alla A-lagets hemmamatcher, möjlighet till större tryck på representationslagens dräkter, logga i våra matchprogram, samt två aktiviteter*.

Pris: 20.000 kr (exkl.moms) / år

Guldsponsor

Ni anges som ”Guldsponsor” och får logga och länk till er hemsida på vår hemsida. Dessutom får ni fem säsongskort till alla A-lagets hemmamatcher, möjlighet till större tryck med mer central placering på representationslagens dräkter, logga i våra matchprogram, samt tre aktiviteter*.

Pris: 40.000 kr (exkl.moms) / år

*Exempel på aktiviter är reklamskylt i Högdalshallen, möjlighet att spela en träningsmatch mot A-laget eller ”lån” av spelare till en aktivitet som ni ordnar.

Vi hoppas att ni tror på vår idé om att ge ungdomar en meningsfull fritid och att vi får möjlighet att samarbeta med er.