Policydokument

Övergångar

Det är jätteroligt att många ungdomar söker sig till oss för att de gärna vill spela i något av våra ungdomslag. Vi som förening måste föregå med gott exempel och vara noga med att allt går rätt till när en ny spelare är intresserad av att komma till föreningen.

Som ungdomsledare i HK Silwing/Troja måste du känna till:

Självklart är det tillåtet att på t.ex. er lagsida skriva att ni har möjlighet att ta emot/behöver bli fler barn/ungdomar i laget, däremot är det absolut förbjudet att värva ungdomsspelare från andra föreningar.

När en spelare eller förälder tar kontakt med dig som ledare för att höra sig för om provträning/eventuellt byte är det mycket viktigt att du i den kontakten meddelar att innan den intresserade spelaren kan provträna måste han/hon/en förälder informera den förening spelaren just nu tillhör att provträning kommer att ske hos oss. När det är avklarat är det fritt fram att komma och provträna i HK Silwing/Troja.

Du som ledare skickar då ett mejl till styrelsen och meddelar vem som kommer att provträna, i vilket lag provträningen ska ske och vilken förening spelaren just nu tillhör.


Att ladda ner: