Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 HK Silwing/Troja stödjer Cancerfonden och Rosa Bandet

HK Silwing/Troja stödjer Cancerfonden och Rosa Bandet

Vi i HK Silwing/Troja vill under oktober göra en insats för att öka medvetenheten kring cancer, och då specifikt bröstcancer, hos våra medlemmar, supporters och motståndare.


Cancer är något hemskt och de flesta av oss har någon eller några i vår omgivning som drabbats av det. Under oktober gör vi en insats för att samla in ytterligare medel till förmån för Cancerfonden och Rosa Bandet och vi hoppas att även DU vill hjälpa till att föra forskningen kring cancer framåt.

För att uppmärksamma detta kommer både herr- och damlaget att spela i rosa matchtröjor under oktober och vi kommer bland annat att donera delar av inträdet från våra hemmamatcher under oktober till Cancerfonden via denna insamling och hoppas att DU vill hjälpa oss att samla in ännu mer pengar till cancerforskningen. Det är väldigt enkelt för dig att vara med och bidra. Antingen går du in på länken nedan och lämnar ditt bidrag via vår insamling på Cancerfondens hemsida. I samband med hemmamatcherna så kommer vi också att ta emot donationer i Högdalshallen som sedan går oavkortat till Cancerfonden.

Du kan också lämna ett bidrag via SMS genom att SMS:a BESEGRA 38206 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens id-nummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 38206 Rune Wallin

Ditt engagemang är ett viktigt bidrag i kampen mot cancer. Med gemensamma krafter kan vi se till att fler överlever och färre drabbas. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Läs mer och ge ditt bidrag på länken nedan:
https://www.cancerfonden.se/insamlingar/silwingfans-mot-cancer

 

Populära artiklar