Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 En hel handbollsdag i Solnahallen!

En hel handbollsdag i Solnahallen!

Lördagen den 3 februari bjuder Ricoh in alla sina alliansföreningar till en stor kick off för alliansprojektet i Solnahallen. Dagen går i barnens och ungdomarnas tecken och riktar sig lika mycket till tränare, ledare, föräldrar och funktionärer som till alla barn och ungdomar i alliansföreningarna. Missa inte detta ypperliga tillfälle att lyssna, lära, leka och prova […]


Lördagen den 3 februari bjuder Ricoh in alla sina alliansföreningar till en stor kick off för alliansprojektet i Solnahallen. Dagen går i barnens och ungdomarnas tecken och riktar sig lika mycket till tränare, ledare, föräldrar och funktionärer som till alla barn och ungdomar i alliansföreningarna.

Missa inte detta ypperliga tillfälle att lyssna, lära, leka och prova på! Det blir allt från föredrag av Tomas Axnér (huvudansvarig förbundskapten för P02 och tränare i Lugi), information om alliansen av Ricohs Ingemar Linnéll, hinderbanor, lekar och derbymatcher.

Kick off alliansen

Programmet börjar 12.00 i Solnahallen med föreläsning och sedan handbollslek, och framåt eftermiddagen och kvällen är det dags för de två derbymatcherna: Först tar Ricoh emot Hammarby i Handbollsligan (16.00) och efter det spelar Silwing/Troja mot Täby i Div 1 Norra (18.00).

Självklart är det fritt fram att delta på just de aktiviteter man själv vill och kan gå på, och det kommer att finnas möjlighet att köpa lunch och fika under dagen.

(De klubbar som ingår i Ricoh-alliansen är: Silwing/Troja, Spånga, Vallentuna, Täby och Lidingö.)

 

Populära artiklar