Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Damlaget toppar sin högsta serie!

Damlaget toppar sin högsta serie!

Inför helgen, då det stundar ”seriefinal” mot 2:an NKIK i Damernas högsta serie (Div 2 Östsvenska-Södra), har vi fått lite information från huvudtränare Matti Berenett: Hur känns läget i truppen? Läget i gruppen känns mycket bra. Trots att vi har skada/sjukdom på nyckelspelare så har vi hela tiden bara trummat på under hösten, det har […]


Inför helgen, då det stundar ”seriefinal” mot 2:an NKIK i Damernas högsta serie (Div 2 Östsvenska-Södra), har vi fått lite information från huvudtränare Matti Berenett:
Hur känns läget i truppen?
Läget i gruppen känns mycket bra. Trots att vi har skada/sjukdom på nyckelspelare så har vi hela tiden bara trummat på under hösten, det har vi kunnat göra eftersom vi har en riktigt bra bredd i år och en tydlig idé om hur vi vill spela vår handboll.
Hur känns de att vara serieledare?
En trevlig känsla som också sätter en viss press. Vi får inte glömma att laget bara har funnits i tre år. Vi har hunnit gå upp från div 3 direkt till div 2 och så genast en femteplats som nykomlingar där. Denna säsong har vi 18 stycken nyförvärv och en ny spelidé, så här vi satt topp-3 som mål. Prio ett är att bygga gruppen/harmonin, så att det har gått så här fort är jag otroligt stolt över. Tanken har varit att bygga en stabil grund för att våra duktiga 01:or och sedan 02:or som snart kommer upp ska komma till en bra miljö. Men vi vinner förstås gärna serien redan i år!
Varför ska man komma och se helgens match?
Ja du, för att titta på ett lag som bygger på glädje och gemenskap och verkligen lever efter mottot ”laget före jaget”. Och vi spelar en jävla fartfylld, snabb, och teknisk handboll! Eller som Ove sa: ”Bästa handbollen på länge.” Kom och kolla! Vi behöver er på läktaren!
Dammatchen i helgen går av stapeln söndagen den 10 december klockan 16.30. 

Populära artiklar