Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Träningsläger Nyköping

Träningsläger Nyköping

Nu är det återigen dags för träningsläger, och precis som föregående år anordnas ett gemensamt träningsläger för hela klubben. Vi hoppas att det kommer att bli minst lika lyckat som föregående år och att detta kommer att bli en tradition för många år framöver!


I år har vi bytt destination från Katrineholm till Nyköping och det fina sportcentret i Rosvalla där vi kommer ha tillgång till 4st fina hallar under samma tak fredag till söndag den 18-20 augusti.

Vi kommer precis som tidigare att färdas gemensamt med buss från Högdalen till Nyköping på fredagen den 18 augusti. Hemfärd sker på söndagen den 20 augusti och beräknad ankomst till Högdalen är ca 18:30.

Boende kommer att vara hårdförläggning på skola några minuters gångväg från hallen, där vi även kommer att äta alla måltider.

Schemat för helgen är ännu inte helt spikat men kommer att skickas ut till alla ledare så snart det är färdigt.

Vi vill också passa på att påminna om att sista datum för betalning (varje lag samlar in och betalar för sina deltagare) är den 31/7. Betalning sker till Silwing/Trojas PlusGiro 51 04 01-3, kom ihåg att märka betalningen med lagnamn och antal deltagare.

Vi behöver också få in eventuella önskemål om specialkost och allergier så snart som möjligt för att kunna meddela köket i god tid.

Med vänlig hälsning / Lägergruppen

 

Populära artiklar