Thomas Hedlund avgår som tränare för herrlaget

Under veckan har Silwing/Troja och tränare Thomas Hedlund enats om att gå skilda vägar.


Thomas Hedlund kom till klubben inför säsongen 2013/14 och tog herrlaget, som precis fått kvala för att hålla sig kvar i division 1 norra, upp till en position där de föregående säsong länge var med och slogs med HK Country om den sista av kvalplatserna till allsvenskan. Thomas har också varit väldigt drivande i samarbetet med Huddinge och är en av de som brunnit för att utbilda, vidareutveckla och integrera juniorer från Silwing/Huddinge in i A-laget.

Men tyvärr har allt ett slut och i veckan har HK Silwing/Troja och Thomas beslutat att gå skilda vägar. Detta är självklart väldigt tråkigt men vi tackar Thomas för den tid vi har fått ha honom hos oss och för det arbete han lagt ner i föreningen, framför allt på herrlaget men också på våra juniorer och för det engagemang han haft även utanför planen och önskar honom all lycka framöver vad än han väljer att göra härnäst.

Vi är samtidigt stolta över att kunna presentera en ny meriterad tränare i form av Mats Nyberg. Mats kliver in med omedelbar verkan. Vi kommer inom kort med en utförligare artikel och presentation av honom.

Populära artiklar