Svensk Mästare till Silwing/Troja!

Idag presenterar vi ytterligare en Adam till A-truppen. Förra veckan blev det klart att Adam Lillvik ansluter till truppen. Nu kan vi även presentera ytterligare en Adam – Adam Lindblom. Adam spelade föregående säsong i (då) allsvenska Ricoh. Adam har även han, precis som Lillvik, ett förflutet iAnderstorps SK dit han kom 2007. Efter det att ASK ramlade ner i […]


Idag presenterar vi ytterligare en Adam till A-truppen.

Förra veckan blev det klart att Adam Lillvik ansluter till truppen. Nu kan vi även presentera ytterligare en Adam – Adam Lindblom.

Adam spelade föregående säsong i (då) allsvenska Ricoh. Adam har även han, precis som Lillvik, ett förflutet iAnderstorps SK dit han kom 2007. Efter det att ASK ramlade ner i division 1 säsongen 2010/11 lämnade han Anderstorp för Halmstad och spel med HK Drott och där stannade han tills dess att han gick till Ricoh inför säsongen 2013/14.

Under sin tid i Drott var han med i det lag som tog SM-guld 2013. Året efter flyttade han och hans flickvän till Stockholm där han var med och tog upp Ricoh i elitserien under förra säsongen.

Adam är mittsexa född 1989 och hans styrkor är framförallt hans offensiva kvaliteter. Bra rörelser och duktig på att fånga bollen. Är också väldigt vältränad och ambitiös.

Vi är jätteglada att Adam valt att komma till Silwing/Troja och hälsar honom hjärtligt välkommen till Högdalen!

Missa inte klippet nedan från säsongen 2008/09 då både Lillvik och Lindblom spelade tillsammans i Anderstorp. Här i en match mot OV Helsingborg gör både Lillvik (#7) och Lindblom (#15) en del snygga mål.

https://www.youtube.com/watch?v=Y38FtoUPp3M

Populära artiklar