Spela handboll i Silwing/Troja

Vill du börja spela handboll i Silwing/Troja? Just nu söker vi fler spelare till flera av våra lag.


Bland annat söker vi spelare till vårt damlag. Damlaget startade upp förra säsongen och har redan tagit sig upp till division 2, och kommer även att ha ett reservlag i division 4. Såhär skriver damerna själva:

Hej alla grymma handbollsspelare!

Är du, eller känner du någon som är intresserad av att göra en satsning? Då är vi i HK Silwing/Trojas damlag nu ute efter träningssugna tjejer.

Den kommande säsongen kommer vi ha ett lag i division 2 men även ett lag i division 4. Vi ser långsiktigt på vår satsning och utvecklingen i vår förening, har du dammat av dina handbollsskor för ett tag sedan så är även det relevant!

Om du är sugen på att provträna med oss så hör av dig till Marie på silwingtrojadam@hotmail.com. Mer info finns på vår hemsida

Även Pojkar 03 söker spelare till sin verksamhet.

De är idag 16 spelare men behöver bredda truppen ytterligare då skador/sjukdomar många gånger har gjort träningarna svåra att utföra fullt ut. Nästa säsong kommer de även spela i två serier samt SM för P02, och utöver det kommer man även att spela en handfull cuper runt om i landet.

Är du/din son intresserad av att prova på att spela med oss, kontakta Bassel på basselmekhelif@gmail.com. Ni hittar även mer information på lagets hemsida.

 

Populära artiklar