Silwingnyheter på herr- och pojksidan

Vestis, februari 2018: Under de senaste veckorna har Silwing/Troja haft nöjet att få tillbaka hela tre stycken hemvändare till Herrlaget respektive på pojksidan. Först kom Simon Nyberg tillbaka från Tyresö. Simon har haft lite otur med sjukdomar och fick begränsat med speltid i Tyresös allsvenska lag. Han bestämde sig för att göra ett omtag och […]


Vestis, februari 2018:

Under de senaste veckorna har Silwing/Troja haft nöjet att få tillbaka hela tre stycken hemvändare till Herrlaget respektive på pojksidan. Först kom Simon Nyberg tillbaka från Tyresö. Simon har haft lite otur med sjukdomar och fick begränsat med speltid i Tyresös allsvenska lag. Han bestämde sig för att göra ett omtag och kom tillbaka till Silwing. Simon är i mitt tycke en spelare med hög potential både offensivt och defensivt. Han kommer att bli en av Div 1 Norras bästa försvarare och ett väldigt bra tillskott för oss i Silwing.

Simon Nyberg säsongen 2015/16

Simon Nyberg säsongen 2015/16

Vi har även fått tillbaka Linus Gummesson från några utflykter till Bajen, Cliff och senast IFK Tumba. Både Simon och Linus kommer ursprungligen från Silwings bollskola födda 97, och då är det förstås extra roligt att se dem tillbaka i Högdalen.

I sista minuten har även Emil Green bestämt sig för att göra ett omtag och komma tillbaka. Emil är född 2002 och är en stor talang med sin storlek och sitt goda försvarsspel. Detta innebär att Silwing förhoppningsvis kan börja bygga ett slagkraftigt 02-lag på pojksidan som långsiktigt kan upprepa våra duktiga 99:ors bedrift: att gå långt som sistaårsjuniorer i SM-stegen framöver.

Välkomna tillbaka till Silwing!

Vi tackar givetvis både Tyresö och IFK Tumba för deras ödmjukhet när det gäller att släppa spelarna tillbaka till Silwing.

 

Populära artiklar

  • Ännu en silwingspelare till Norge

    Tidigare skrev vi om att Simon flyttar över gränsen till Norge och handbollsklubben Herulf från...

  • Bollskolan drar igång igen

    Lördagen den 15 september kl. 10:00 – 11:00 drar återigen bollskolan igång i Bandhagshallen.

  • Årsmöte

    Den 25/10 är det dags för årsmöte i HK Silwing/Troja – varmt välkomna!