Silwing söker fler spelare till flicklagen

Inför kommande säsong behöver bli fler flickor födda 02 och 01!


Vi är ett glatt, träningsvilligt och mycket ambitiöst gäng som satsar på att spela en fartfylld och teknisk handboll. Vi slåss om förstaplatsen i högsta nivån i 01-seriespelet i Stockholm och tog på jullovet brons i Norden Cup. Till hösten 2015 ser vi fram emot att börja spela USM, där vi satsar på att gå riktigt långt.

Vi tränar tre gånger i veckan och åker på många cuper tillsammans för att få möta nytt och bra motstånd och för att hela tiden utvecklas mer. Förutom seriespel i nivå 1 spelar vi också i nivå A, för att hålla bredd och ge alla spelare mycket speltid och utvecklingsmöjligheter på rätt nivå.

F01 och F02 har idag en gemensam träningsgrupp, men i höst är vår målsättning att även anmäla ett 02-lag till seriespelet. Det innebär att vi behöver fler duktiga 01:or och 02:or i Silwing/Troja. Är du en handbollsintresserad 02:a eller 01:a och vill komma och titta och/eller provspela hos oss? Hör av dig till Åsa Halldin på asa.halldin@stockholm.se

Är du målvakt och är intresserad av att spela med oss är du alldeles extra välkommen, vi behöver nämligen fler tjejer som vill vakta målet hos oss!

Huvudtränare för Silwing/Troja F01/02 är Åsa Halldin (med mångårig elitseriespelserfarenhet) och flickorna tränas även av Ann Guterstam (som i över tio år tränat ungdomslag i Huddinge).

Varmt välkommen till Silwing/Troja!

 

Populära artiklar