Säsongens sista helg?

I helgen är det mycket som händer. Förutom att herrarna spelar en (kanske) avgörande kvalmatch i Högdalshallen så är även alla ungdomslag i full gång då slutspelen drog igång redan under fredagskvällen.


För herrarna som vann den första kvalmatchen i bäst av tre borta i Fyrishov förra helgen så räcker det med en seger på söndagen för att kunna avsluta säsongen och säkra kontrakt i division 1 även kommande säsong. Vid förlust väntar en tredje och direkt avgörande match hemma i Högdalen på onsdag.

Nu hoppas vi att alla ungdomslag inklusive ledare och föräldrar kommer till Högdalshallen på söndag klockan 16.00 så att vi kan avsluta säsongen med en riktig handbollsfest!

Läs mer inför matchen i vårt matchcenter.


För våra ungdomar så har slutspelet dragit igång redan under fredagskvällen och idag är det gruppspel som står på schemat för de flesta lagen. Gruppspelen är utspridda i olika hallar runt om i Stockholm, ni hittar alla tider och platser hos Stockholms Handbollsförbund.

Om ni vill stötta klubben och våra ungdomar så är ni välkomna till Högdalshallen även under lördagen, då är HK Silwing/Troja arrangör för slutspelet för P02. Fiket är som vanligt öppet med kaffe, grillning och nybakat!

Ni hittar tider och resultat för Högdalsgruppen här.

Populära artiklar