Sammanfattning av Eken Cup

Vi sammanfattar kort Eken Cup 2014


För andra året i rad så lyckas lilla Silwing/Troja bärga 5 guld till föreningen. Ett grymt facit på totalt 7 deltagande lag! En riktigt rolig Eken helg med bra väder och mycket positivt runt laget!

Så här sammanfattar Johan ”Limpan” Lindahl Eken Cup för de olika lagen:

Bollskolan
Grym insats rakt igenom. Glädjer mig enormt mycket åt att se Mr Silwing (Vestis) göra comeback på fältet med sin taktiktavla visa små talanger hur handboll ska spelas .

Pojkar 04
Ni är grymma ska bli superkul att följa med på eran resa tillsammans med Åsa och Sara

Pojkar 03 
Återigen en kanon cup. Kvartsfinal i en stor cup och en utveckling som stadig går framåt. Fortsätt jobba hårt så kommer ni att bli ännu bättre!

Flickor 01
Oj vad bra ni är. Nu ytterligare en seger i Eken och inbjudna till Norden Cup. Ett moget spel och en härlig inställning. Er absolut bästa cup hittils tycker jag. Finalen var grym och det kommer bli ännu bättre tror jag. Skall bli spännande och vad ni kan hitta på i framtiden nu när Åsa har tagit över taktpinnen.

Flickor 00
Samma sak här, blir bättre och bättre hela tiden. Ted du gör ett grymt jobb med de här tjejerna. Skall bli kul att se er vara med och kriga om SM-titeln i år!

Pojkar 99
Inte mycket att orda om. Bäst i Sverige. Ambitiösa grymma killar, grymt spel, grymma ledare, hög klass rakt igenom.

Pojkar 02
Mina killar.
Jag känner en stolthet över att få jobba tillsammans med er. Att vara tillsammans med er på träning, matcher, åka på cuper. Ni är grymma små människor som tar hand om varandra, som alltid jobbar hårt, är schyssta och hejar på alla andra lag i föreningen. Har ett klockrent betende på och utanför handbollsplanen!


Vill ni läsa mer av vad ”Limpan” skrivit kan ni läsa hela artikeln på pojkar 02’s hemsida.

Missa heller inte att ni kan se finalen för P02 och F01 i efterhand hos Sportsground här.

Populära artiklar