Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Ricoh-alliansen!

Ricoh-alliansen!

Lördagen den 2 december lanseras den  så kallade Ricoh-alliansen i samband med Ricoh:s hemmamatch mot OV Helsingborg. Vad innebär då denna allians? Jo, vi är några föreningar som tillsammans med Ricoh haft ett flertal möten och diskuterat vad som kan göras, och vad vi vill göra, för att utveckla handbollen i Stockholm samt våra egna […]


Lördagen den 2 december lanseras den  så kallade Ricoh-alliansen i samband med Ricoh:s hemmamatch mot OV Helsingborg.

Vad innebär då denna allians?
Jo, vi är några föreningar som tillsammans med Ricoh haft ett flertal möten och diskuterat vad som kan göras, och vad vi vill göra, för att utveckla handbollen i Stockholm samt våra egna föreningar.

Ricoh har ingen egen ungdomsavdelning men är oerhört intresserade av att vi skall kunna behålla våra handbollstalanger i Stockholm. Detta innebär att Ricoh ställer upp med ”egen” ledarutbildning/föreningsutbildning för och i sina alliansföreningar. För Silwings räkning innebär det till exempel att vi kan få Ricohs A-lag till Högdalen för träning, och då får våra ledare vara med och få information och utbildning. I Silwing har vi även spelare som går på ”Ricoh-gymnasiet” under Jesper Linnélls ledning samt att flera av våra duktiga P99:or tränar med Ricohs A-lag utöver egna träningar.

ricoh-uppstallning-320

På sikt hoppas vi även på gränsöverskridande aktiviteter mellan alla alliansföreningarna. Till exempel träningar tillsammans under lovveckor, gemensamma bussresor till SM-steg (för att dela på och få ner kostnaderna), föreningsmöten och erfarenhetsutbyten.

Det finns mycket att jobba med. Vi hoppas nu på att många dyker upp på lördag i Solnahallen! Silwings P05-06 kommer att vara med vid inspringet.
(Matchstart 15.30.)

Väl mött!
/Vestis

Populära artiklar