Olle blev ”Årets Publikfavorit”

Omröstningen är avslutad och det blev ett jämnt lopp i toppen.


Inför denna säsong och i och med lanseringen av nya silwingtroja.com så införde vi en ny del på hemsidan i samband med herrlagets matcher, ”Matchens Publikfavorit”, där publiken själva kunde gå in och rösta på den spelare de tyckte var deras favorit. Kanske inte nödvändigtvis matchens bästa spelare, utan kanske den som bjudit på något extra eller på annat sätt utmärkt sig.

Olle Hanserius och Roger Fredriksson var de två som konkurrerade om titeln ”Årets Publikfavorit” och det var ett mycket jämnt lopp in i det sista men ett litet ryck av Olle inför de sista 3-4 matcherna bärgade den åtråvärda bucklan.

Olle som kom in sent på säsongen har med sina fina målsnitt på över 6 mål/match (121 mål på 18 matcher) varit en av de tongivande spelarna i årets upplaga av Silwing/Troja, och det kan heller inte anses som någon skräll att just Olle tar hem priset då han varit en publikfavorit i Högdalshallen under flera säsonger med sina härliga genombrott, stabila försvarsspel och blixtsnabba speluppfattning. Med det sagt så tackar vi både Roger och Olle för denna säsong och för alla tidigare då de båda nu har valt att avsluta sina karriärer med spel i BK Sparta nästa säsong.

 

Populära artiklar