Nu startar vi upp bollskolan igen!

Till helgen är det återigen dags för vår populära bollskola för tjejer och killar födda 2007 och 2008.


Nu är det hög tid att återigen starta upp vår populära bollskola igen och i år vänder vi oss till tjejer och killar födda 2007 och 2008. Vi startar upp en grupp för killar på lördagar kl 10:00-11:00 i Bandhagshallen och en grupp för tjejer, lördagar kl 09:00-10:00 i Sjöängsskolan.

Precis som tidigare är det Rolf ”Vestis” Vestberg som har hand om bollskolan för killar, nytt för i år är att Elisabeth Gileborg från damlaget går in och tar hand om tjejerna i Sjöängsskolan. Vi tycker att det är jättekul att kunna erbjuda så bra ledare redan i de yngsta åldrarna och hoppas att uppslutningen blir lika bra som tidigare år.

Självklart är alla barn välkomna ner att prova på och det kostar ingenting och ingen föranmälan krävs. Det enda ni behöver ha med er är vattenflaska, inomhusskor och träningskläder (shorts & T-shirt).
Mycket spring, lek, skratt och boll utlovas!


OBS! P.g.a. den ansträngda flyktingsituationen har Stockholms Stad med omedelbar verkan beslutat att stänga Bandhagshallen och istället nyttja den som tillfälligt boende. Därför är lördagens bollskola i Bandhagshallen inställd. Vi hoppas att ni har överseende med detta och som det ser ut nu så kör vi istället igång nästa lördag, dvs den 26:e september istället.

Bollskolan för flickor i Sjöängsskolan påverkas inte av detta utan startar redan imorgon (19/9). Välkomna!

 

Populära artiklar