Linus och Anton är uttagna till Riksläger

En av våra duktiga A-pojkar Linus Gummesson är uttagen att delta på Riksläger 3 den 12-15 april i Katrineholm för pojkar födda -97. Oerhört roligt att vi åter kan få med spelare i dessa sammanhang där bara de bästa i Sverige och respektive åldersklass får delta. Linus har spelat både senior- och ungdomsspel under den […]


En av våra duktiga A-pojkar Linus Gummesson är uttagen att delta på Riksläger 3 den 12-15 april i Katrineholm för pojkar födda -97. Oerhört roligt att vi åter kan få med spelare i dessa sammanhang där bara de bästa i Sverige och respektive åldersklass får delta.

Linus har spelat både senior- och ungdomsspel under den gångna säsonen och vi är oerhört stolta över att Linus tagit sitt spel till en sådan nivå att han blivit uttagen till Rikslägret.

Och till riksläger 1 för pojkar födda -98, också den 12-15 april, är vår lovande högerkant Anton Themptander uttagen vilket styrker vilka bra spelare som stormar fram i föreningen.

Anton är fortfarande för ung för att få spela seniorspel, men han har varit med och spelat i seniorernas träningsmatch i den gångna helgen och visade där prov på sin spelskicklighet.

Stort grattis och lycka till Linus och Anton!

Läs mer om SHF:s riksläger på Svensk Handbolls hemsida:
http://www.svenskhandboll.se/handbollinfo/aktuellt/rikslageruttagningarnaklara/

Populära artiklar