JSM och USM

Nu stundar en rolig period för våra ungdomar med både JSM och USM på rad framöver


Redan idag drar JSM Steg 3 igång för killar födda 97/98 och våra juniorer åker upp till Härnösand för att spela mot Brännans HF (arrangör), Lidingö SK och IK Sävehof där de sistnämnda självklart ses som favoriter men med stor chans för avancemang för Huddinge.

Om man bor i Stockholm och vill ha lite JSM-action men inte vill åka till Härnösand så kan man bege sig till antingen Idrottshuset i Tumba eller till Skanstullshallen då både IK Bolton respektive IFK Tumba står som arrangörer för sina respektive grupper. I Tumbas grupp hittar vi Skånela IF, Örebro SK HK och RP IF Linköping, och i Boltons grupp finns IFK Nyköping, Skara HK och Bodens BK HF.

Från de som brukar figurera i Silwing i division 1 så hittar vi bland annat Simon Nyberg, Albin Friedrichsen, Lukas Herwig, Max Broman, Axl Roos, Edward Söderstam och Fabian Birath. En stabil trupp som nu har en del vana från spel i division 1 som borde kunna ställa till det även för lag som Sävehof.

Helgen efter det (16-17/1) spelas Steg 3 i USM för Pojkar och Flickor A. Silwings P99 är vidare till detta steg och beger sig även de till nordligare breddgrader, närmare bestämt till Kiruna för spel mot Kiruna HK (arrangör), Hallstammars SK HK, Enköpings HS och Skånela IF. För våra A-tjejer så är det Borlänge som gäller där man hamnat i en grupp med Borlänge HK, Härnösand HK och VästeråsIrsta HK.

Och om vi blickar ännu lite längre fram så arrangerar vi själva Steg 3 för Pojkar B helgen 23-24 januari där våra P02 ställs mot Rimbo HK, Hammarby IF HF och Kärra HF. Mer information om detta arrangemang kommer längre fram. Samtidigt spelas också Steg 3 för Flickor B och där har våra tjejer delats in i en 5-lagsgrupp tillsammans med Rosersbergs IK (arrangör), Örebro SK HK, Lidingö SK och HK S-hof.

Vi önskar självklart alla våra lag lycka till och just idag då främst  juniorerna som möter Brännan klockan 16:00 idag. Lycka till!

Matchtider Lördag 9/1:
16:00 Brännan – Huddinge
17:30 Sävehof – Lidingö

Matchtider Söndag 10/1:
9:00 Brännan – Sävehof
10:15 Lidingö – Huddinge
13:15 Huddinge – Sävehof
14:30 Brännan – Lidingö

Populära artiklar