Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Inför USM Steg 4 B-pojkar

Inför USM Steg 4 B-pojkar

I helgen är det dags för sveriges B-ungdomar (födda 01-02) att göra upp om de sista platserna till finalsteget i USM. Även denna helg har vi Silwing-lag i spel både på pojk- och flicksidan.


Våra B-pojkar (P02) reser till helgen ner till Göteborg för att möta Önnereds HK (arrangör), HK Aranäs och Ystads IF HF i Steg 4 av USM. En mycket tuff grupp, speciellt med tanke på att våra 02:or ställs mot idel 01-lag då man så att säga spelar ”fel år”.

Efter en relativt enkel grupp i Steg 3 så har man nu, precis som våra B-flickor, fått en väldigt tuff lottning till Steg 4 och det ska mycket till om våra killar ska lyckas ta sig vidare hela vägen till Steg 5 då det dessutom endast är gruppsegraren som går vidare.

Oavsett resultat så har våra killar gjort en riktigt bra turnering och visat att man definitivt blir att räkna med till nästa år då man blir äldst i sin åldersgrupp istället för yngst.

Men fortfarande kan allt hända och självklart håller vi tummarna hårt hela helgen även för dessa killar som vi vet kommer att kämpa ordentligt för en plats i finalsteget.

Lycka till! 


Silwings spelschema:

Lördag 19/3
17:45 HK Silwing/Troja – Ystads IF HF

Söndag 20/3
09:20 HK Silwing/Troja – Önnereds HK
13:00 HK Aranäs – HK Silwing/Troja


Läs mer:

Tips: USM Steg 4 för Pojkar B – handbollskanalen.se
Resultat & Tabeller USM PB 4:5 – svenskhandboll.se

 

Populära artiklar