Herrtränare säsongen 2015/16

HK Silwing/Troja är stolta över att presentera Niklas Palmqvist och Thomas Brejding som tränare för herrlaget kommande säsong.


Det händer en hel del i Silwing/Troja just nu. Vi jobbar för fullt med kommande säsong och organisationen börjar sätta sig. När det gäller herrlaget har vi i styrelsen letat efter en efterträdare till Mats Nyberg som vi hade förmånen att få ha med oss den gångna säsongen och vi har hittat precis allt det vi sökte i en duo bestående av Niklas Palmqvist och Thomas Brejding.

Med Niklas som huvudansvarig får vi en stark Silwingkoppling och en bra koppling till vårt utvecklingslag i Huddinge. Thomas tillför rutin och kunnande och tillsammans blir de en mycket bra ledarduo för vårt herrlag i division 1.

Niklas var fram till den gångna säsongen spelare i herrlaget och har med sin spelarkännedom skapat bra relationer med spelarna, nya som gamla. Niklas har tillsammans med Thomas och Helgi Magnússon (tränare för våra juniorer i Huddinge HK) börjat sätta ihop planeringen både för försäsongen och kommande säsong vilket ser både spännande och lovande ut.

Niklas Palmqvist 2013/14

Niklas Palmqvist 2013/14

Thomas var tidigare tränare för Tyresös herrar och en mycket bidragande orsak till att det laget tog klivet upp i Allsvenskan. Thomas tillför truppen mycket kunskap och viktiga erfarenheter när det gäller vad som krävs för att bli framgångsrik som lag.

Vi är både stolta och glada att vi lyckats knyta till oss dessa två fantastiska människor och bra ledare.

/ Ulf Borén
Sportchef

 

Populära artiklar