Helgsammanfattning v.46

Det var ett fullspäckat schema under helgen och så här gick det för några av våra ungdomslag.


Pojkar 02
Pojkar 02 inledde söndagen i Högdalshallen med 3 matcher under dagen vilka resulterade i 3 vinster. I 02-serien besegrades IK Bolton och Årsta med klara siffror och i 01-serien besegrades Skuru IK. Generellt väldigt bra spel i alla tre matcher där alla får mycket speltid och byter runt på positionerna.

Pojkar 99
I helgen spelade P99 lag 1 mot IFK Tumba borta i Tumba Idrottshus och vann med 33-21. En match som ni kan se i efterhand på https://xenteryhlivetv.solidtango.com/video/12-20-ifk-tum-ba-hk1-hk-silwing-tro-ja-poj-kar-98-niva-3-16-nov-13-23

Lag 2 spelade redan i onsdags och vann klart med 30-16 mot Vallentuna.

Bollskolan
Bollskolan hade en både tuff och rolig lördag. Dagen började med träning mellan kl 10.00-11.00 och det blev det lite övningar som var ”matchanpassande”. Stegisättningar, kulllager och genombrott mot försvarare. Det såg väldigt bra ut och det var en otroligt bra stämning och mycket skratt.

Sedan tog vi oss till Sköndalshallen för 2 st matcher. Den första matchen så var det väldigt skärrat då de vi mötte var lite tuffare i försvar än vad vi själva är på träningen. Vi blir då väldigt stressade vilket är fullt naturligt och vi kommer till väldigt få avslut. Vi förlorar matchen men vi samlades i omklädningsrummet och pratade och då blev det mycket skratt igen.

Vi hade fått ner en ny spelare på träningen som heter Karl-Axel och var Luddes kompis. Till sista matchen så fick han stå i mål och var väldigt duktig. Vi spelade mot Skuru som spelade lite man/man och innan vi lärde oss att studsa förbi så hade vi det lite svårt igen men i andra halvlek så gör vi många mål och vi är nästan på väg att vinna matchen.

Oavsett resultatet så hade vi väldigt roligt och Karl-Axel berättade att han ätit värdens starkaste korv och den var inte god. Axel hade YouTubat det så han visste att den kan man bara köpa i Gamla Stan. Man får lära sig mycket som ledare för Bollskolan.

 

Populära artiklar