Helgsammanfattning v.42

Självklart har våra ungdomar varit i farten även denna helg!


Pojkar 99

P99 spelade i helgen mot Skuru. Stundtals spelar fantastisk handboll och leder med 11-4 när Eric Westergren blir skadad. Knäskålen hoppar ur led och det blir ambulans till sjukhuset. Vi tappar lite fokus men vi vinner till slut matchen med 32-30. Vi leder serien med enbart vinster och nu håller vi tummarna och väntar på att Eric ska komma tillbaka!

Flaggan i topp!

Pojkar 03 / Pojkar 04

P03 hade inga matcher i helgen och valde istället att bjuda in Pojkar 04 till två träningsmatcher. Jag vet hur otroligt duktiga 04 är men jag vet även hur jag ska spela mot mina gamla adepter. Högt och kompakt försvarspel för att hålla bollen bort från inspel samt att 1:orna hjälper 2:orna med 9-meter. Varför? Svaret är Felix Hylander. Sällan kantskott eller skott från prickade går in på den målvakten, han är som en mur och har även börjat rädda mycket nere. Därför skulle avsluten endast komma från kant eller högt upp i banan. Trots denna fokus på 9-meter lyckades Olle ändå finta sig förbi ett par gånger, snygga finter!

Vårt spel då? Mycket kontringsmål, en del hoppskott från Vincent och Adam. Martin gjorde sin gubbe en del gånger på kanten och satte dit ett par bollar. Annars var vår största fokus att spela in bollen till Adam och Kalle på linjen. Den ena är otroligt smart på linjen men måste bli tuffare och den andra är riktigt tuff men glömmer ibland att vara med på bollarna. Trots detta gör de en hel del mål och är alltid godkända. Malte och Erik börjar ta för sig mer och mer, viktigt och roligt!

Resultaten från matcherna då? Oviktigt. Vågar vi oss på 02? Lugn nu Bassel….

/Bassel, tränare P03.

 

Övriga lag hade inget att rapportera denna helg.

 

Populära artiklar