Helgsammanfattning v. 40

Som vanligt så har våra ungdomar varit i farten i helgen igen. Nedan följer en kort sammanfattning av helgen som varit.


Pojkar 99

P99 agerade träningsgrupp till SHF’s tränarutbildning för kvinnliga före detta landslagspelare på Bosön i söndags. Ansvarige Lennart Söderström, SHF, var mycket nöjd med våra pojkar och deras prestation.

Pojkar 02

P02 spelade i helgen C-Ungdomspropagandan vilket gav två segrar mot Huddinge och Enköping och är i och med det klara för steg 2.

Under söndagen spelade de även match i 01-serien där man slog Spånga med 17-10 efter en grym insats av hela laget.

Pojkar 04

I helgen var det dags för seriepremiär för vårt P04-lag. Fantastiskt roligt att vi nu dragit igång vårt lag på riktigt. Det blev två härliga matcher i fina Engelbrektshallen där ett gäng taggade killar med nya fräscha matchställ spelade en härlig handboll där alla killarna var delaktiga och mycket nöjda med resultatet – två matcher och två vinster.

Vi sträcker lite extra på oss då våra killar fick beröm för fint spel!

Bollskolan

Bollskolan spelade inga matcher denna helg men efter lördagens träning kan vi konstatera att det fortfarande kommer in nya barn i olika åldrar, och det som är extra roligt är att det kommer in barn till före detta aktiva föräldrar inom handbollen och förhoppningsvis har de samma gener som föräldrarna.

Just nu har vi ett föräldralag som skulle klara sig rätt bra i serierna om vi fick mixa laget. Vi har en målvakt som spelat i elitserien och landslaget. Vi har en 2 st H9 (1 kvinnlig och en manlig) som spelat i elitserien och allsvenskan. 1 st M6 som spelat i Allsvenskan. 1 st V6 som spelat i Allsvenskan. 1 H6 som spelat i Allsvenskan. 2 st M9 som den ene spelat i allsvenskan och denandre även varit proffs i Grekland, och dessutom har vi några som fortfarande är aktiva på hög nivå.

Känns som att pressen på Bollskolans ledare börjar bli väldigt tuff och därför har vi nu tagit in  Daniel Gustafson som assisterande tränare och numera delar vi upp gruppen så att Daniel tar hand om de ”etablerade” och Vestis tar hand om de lite mindre eller nya på den andra sidan vilket fungerar väldigt bra!

Populära artiklar