Fredrik Beckman återvänder till Silwing

Vi har ju tidigare skrivit om att ”Glimman” lägger skorna på hyllan och är därför oerhört glad över ovanstående rubrik.


Fredrik valde ju inför förra säsongen att skriva på för Tumba och spela i allsvenskan. Tycker personligen att han gjorde rätt i detta då han under våren 2011/2012 var en av våra bästa spelare. Vi hade då valt att placera Fredrik som V6 då vi hade ”Glimman” och Adam på m6. Vi ville utnyttja Fredriks otroligt höga kapacitet som förstafasare. Det var ett lyckat val då jag tror Fredrik snittade 6 mål per match som V6 samt att vi lät honom springa in ”tomt” och vi fick då 2 st bra M6:or för motståndarna att hålla reda på.

Fredrik har tagit en ”tröja” i Tumba men har fått begränsat med speltid och väljer då att ta upp kampen i Silwing igen med befintliga M6:or. Tycker då att vi har kanske seriens bästa M6:par.

Fredrik Beckman

Fredrik Beckman

Fredrik är ju en spelare som alltid levererar och är en mycket duktig ”spelande” M6:a. Han kan även spela som båda V6 samt 9 meter. Precis det jag tidigare skrivit om och det passar Silwing helt perfekt. Han är också både målmedveten samt fysiskt väldigt bra tränad.

Vi är väldigt glada över att Fredrik  återigen spelar i Silwing och hälsar honom (och givetvis mamma och pappa!) välkommen till Högdalen igen.

Populära artiklar