Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Följ med till Vinslöv och stötta herrarna!

Följ med till Vinslöv och stötta herrarna!

På Annandag Påsk (måndag 17/4) går bussen mot Vinslöv och den andra och avgörande kvalmatchen mot Vinslövs HK.


Nu har du som supporter chansen att få följa med ner till Vinslöv för den andra och avgörande matchen i bäst av 2 där det är målskillnad över de båda matcherna som räknas.

Silwing har alltså 3 mål att gå på från det första mötet i och med seger med 27-24 hemma i Högdalen. Skulle det efter denna match vara oavgjort (d.v.s. Vinslöv vinner med 3 mål) är det förlängning och eventuellt Shoot-Out som gäller. Ni kan läsa mer om nyheterna i kvalspelet på svenskhandboll.se.

Det lag som står som segrare efter måndagens match kommer sedan att ställas mot 12:an i Allsvenskan, IFK Tumba, i en matchserie i bäst av 3 matcher (s.k. ”Direkt Off”) där endast poäng räknas och inte målskillnad.


Det kommer att finnas ca 20 platser tillgängliga för de som vill åka med på bussen, först till kvarn gäller.

Avfärd sker 06:30 från Högdalshallens parkering och beräknad restid är ca 7,5 timme inklusive stopp för lunch. Vi kommer av förklarliga skäl inte att kunna vänta in eventuella sjusovare utan bussen lämnar Högdalshallens parkering på ovan tid så se till att vara i tid.

Bussen går sedan hemåt igen så snart som möjligt efter matchen, även här stannar vi för middag på vägen och beräknas vara tillbaka i Högdalen igen runt 01:00 natten till tisdag. Det kostar ingenting att följa med men man får själv stå för måltider och eventuellt inträde Vinslöv tar till matchen.

Det blir en lång dag men vi hoppas att intresse finns att följa med och heja fram herrarna till ytterligare en seger och fortsatt kvalspel!

Anmälan sker via mail eller per telefon till Niklas Palmqvist (n.palmqvist@silwingtroja.com eller 076-339 59 88).

 

Populära artiklar