Fina uttagningar i Silwings två äldsta flicklag

Hösten är här, och med den kommer seriespel, träningsläger, cuper och annat smått och gott, och för HK Silwing/Trojas två äldsta flicklag, F00 och F01, blev höstvecka 37, seriepremiärveckan, en riktigt trevlig historia.


Först kom beskedet om att Niklas Harris tagit ut en Silwingspelare i sin första uttagning till det yngsta landslaget: F00:s målvakt Johanna Brejding.

Vi önskar ett stort grattis till Johanna och ett stort lycka till i landslagströjan!

Vi vill även passa på att gratulera Ebba Hansen och Klara Kjellgren, tidigare i Silwings F00 och numera i IK Sävehof respektive IFK Tumba, till sina landslagsplatser.

Ni kan se landslagstruppen i sin helhet på handbollskanalen.se.

Johanna Brejding säsongen 2015/16

Johanna Brejding säsongen 2015/16

Samma vecka kom beskedet från distriktlagstränarna för F01 Stockholm att de nu tagit ut de slutgiltiga trupperna som ska representera Stockholm i Sverigecupen. Här fick föreningen med hela åtta (!) flickor födda 01, sju ordinarie och en reserv.

Stort grattis till Iris Ekström, Sofia Neij, Jenni Forslin, Tilde Skoog, Tove Höglund, Felicia Palm, Anna Karlsson och Jenna Kivilahti som får representera Stockholm i november.

Väldigt kul att flicksektionen i Silwing/Troja fortsätter att leverera och växa. Det bådar väldigt gott inför framtiden!

 

Populära artiklar