Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 En Silwing-legend har gått ur tiden

En Silwing-legend har gått ur tiden

Det är med stor sorg vi idag meddelar att en av Silwing/Trojas allra största profiler, Rune ”Walle” Wallin har somnat in.


Även de i Silwing som inte har träffat ”Walle” har med största sannolikhet ändå hört historier om honom. Han var en otroligt härlig person som har berört väldigt många i Silwing på så många sätt under sin långa tid i föreningen, och de som har varit i klubben under Walles tid har alla sina egna historier att berätta om honom, och vi kan lova att de alla är glada historier och minnen av den alltid glada och sociala människa han var.

Det var under långfredagen som Walle somnade in, 86 år gammal,  efter ett plötsligt fel på bukspottskörteln och vi sörjer självklart med hans anhöriga. Världen är en stor personlighet fattigare, men för oss kommer Walle aldrig att dö.

Populära artiklar