Dags för Bollskolan – start lördag 9 september!

Bollskola Börja spela handboll med oss! HK Silwing/troja bedriver handbollsskola för barn, både flickor och pojkar, födda -09 och senare, som önskar prova på och börja spela handboll. Vi är främst verksamma i Högdalen med omnejd, men även andra barn är välkomna och det är helt gratis att komma ner till hallen och bara prova på! […]


Bollskola

Börja spela handboll med oss!

Bollskolan

HK Silwing/troja bedriver handbollsskola för barn, både flickor och pojkar, födda -09 och senare, som önskar prova på och börja spela handboll. Vi är främst verksamma i Högdalen med omnejd, men även andra barn är välkomna och det är helt gratis att komma ner till hallen och bara prova på!

Det krävs ingen föranmälan till handbollsskolan, men det är väldigt bra om du hör av dig så att vi vet att ditt barn kommer och har dina kontaktuppgifter. Barnen behöver ha träningskläder (tröja, byxa, inomhusskor) samt vattenflaska. Bollar och annan utrustning står vi för.

Vi har ledare som är erfarna både vad gäller handboll och att ta hand om barn. För oss är det viktigt att barnen har roligt och att alla känner att de blir sedda, oavsett kunskap, ålder eller annat.

Vi håller inledningsvis till i Bandhagshallen på lördagar mellan klockan 10.00 och 11.00. Första träningen hösten 2017 blir den 9 september.

För mer information kontakta bollskolans Rolf Vestberg
på 073-550 66 83 eller via mail: vestis@bredband.net

Populära artiklar

  • Ännu en silwingspelare till Norge

    Tidigare skrev vi om att Simon flyttar över gränsen till Norge och handbollsklubben Herulf från...

  • Bollskolan drar igång igen

    Lördagen den 15 september kl. 10:00 – 11:00 drar återigen bollskolan igång i Bandhagshallen.

  • Årsmöte

    Den 25/10 är det dags för årsmöte i HK Silwing/Troja – varmt välkomna!