Warning: Use of undefined constant INSTANT_ARTICLES_SLUG - assumed 'INSTANT_ARTICLES_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/1/f/silwingtroja.com/httpd.www/wp-content/themes/silwing/functions.php on line 698 Christoffer Bredolo på lån till Silwing

Christoffer Bredolo på lån till Silwing

Efter en lång tids skadefrånvaro är nu Christoffer Bredolo tillbaka på handbollsplanen.


Det var för cirka ett och ett halvt år sedan som olyckan var framme och Christoffer skadade sitt knä väldigt illa i en träningsmatch mot Guif i Eskilstuna. Vid ett landningsmoment i en kontring råkade han ut för en ”multiskada” i vänster knä och han vred sitt knä så pass illa att främre korsband, yttre minisk, knäskålssenan och inre ledband skadades allvarligt. Dessutom fick han en fraktur i lårbenet.

Vägen tillbaka har varit lång och bestått av många timmars rehabträning men nu närmar sig slutet på tunneln. Tack vara det samarbete vi som alliansförening har med Ricoh Handboll så har det blivit möjligt för Christoffer att träna och spela sig i form i Silwing.

IMG_0135

Christoffer Bredolo säsongen 2013/14

Vi är självklart otroligt tacksamma för det och tycker också att det är kul att Christoffer trivdes så bra hos oss under den säsong han spelade här (2013/14) att han gärna vill starta upp sin karriär här igen. Han har redan tränat med laget under en period och gjorde faktiskt sin debut redan igår då han spelade med juniorlaget mot Tyresö och gjorde 5 mål i en match som slutade 24-23 till Silwing. Han visade framförallt att hans snabbhet och farlighet i kontringarna fortfarande finns kvar och med största sannolikhet gör han sin ”riktiga” debut till helgen då herrarna reser Härnösand för att möta Brännans HF.

Läs mer:
Bredolo till Elitseriensilwingtroja.com
Bredolo svårt skadadHandbollskanalen.se
Christoffer Bredolo valde bort handbollsgymnasiumHandbollskanalen.se

 

Populära artiklar