Bredolo till Elitserien

Efter en säsong i Silwing lämnar Christoffer Bredolo för spel i Elitserien.


”Stoffe” kom till Silwing från HK Cliff inför förra säsongen och flytten blev ifrågasatt av många, men vi som sett honom på nära håll denna säsong vet hur mycket han har utvecklats det gångna året och trots skadeproblem lyckades han med att göra 34 mål på 9 spelade matcher i Division 1 Norra där han bildade ett starkt kantpar tillsammans med Stefan Älgekrans.

Men nu lämnar han alltså Silwing. Efter att ha blivit uppvaktad av såväl Skånela IF som nyblivna elitserieklubben Ricoh HK så föll alltså valet till slut på de sistnämnda. Johan Henriksson har meddelat att han slutar med handbollen, och det är alltså detta hål Bredolo delvis ska fylla. Han kommer, om inga ytterligare värvningar sker, bilda kant-trio med Viktor Bernhager och Alexander Holm som flyttas upp från samarbetsklubben IK Bolton.

Vi tycker självklart att det är otroligt tråkigt att en sådan spelare och person som Christoffer väljer att lämna klubben men samtidigt är vi väldigt glada för hans skull att han får den här chansen och det är så klart oerhört roligt för klubben att få leverera spelare till elitserien.

Lycka till önskar HK Silwing/Troja.

Populära artiklar